Tugi teileAhi
Ahi

Mitterahuldav tulemus artiklid Ahi toeks
- FoodView pilt on must
- Küpsetustulemus ebaühtlane
- Seadme uks / ukse piirkond on küpsetuskambris pärast pürolüüsi määrdunud.
- Valmistatav toit ees hele, taga tume
- Valmistatav toit ei ole pärast küpsetusaega valmis
- Valmistatav toit ei ole piisavalt kerkinud
- Valmistatav toit ei ole valmis pärast vähendamist 350 °F
- Valmistatav toit ei ole veel valmis, kuigi sisetemperatuur on toidutermomeetri andmetel saavutatud.
- Valmistatav toit ei pruunistu grillimisel
- Valmistatav toit liiga niiske
- Valmistatav toit matt / pragudega
- Valmistatav toit muutub grillimisel liiga tumedaks ja / või ei ole veel valmis.
- Valmistatav toit on alt hele / pealt tume
- Valmistatav toit on liiga kuiv
- Valmistatav toit vajub küpsetamisel kokku
- Valmistatav toit vajub pärast küpsetamist kokku
- Valmistatav toit voolab kerkimisel ja küpsetamisel laiali
- Valmistatava toidu koorik liiga õhuke / paks
- Valmistatava toidu pind ebaühtlaselt pruunistatud
- Valmistataval toidul on liiga paks koorik
- Vormis valmistatav toit vajub küpsetamisel kokku.
Võtke meiega ühendust
Külastage meie kontaktide lehte, kust leiate erinevad võimalused ühenduse võtmiseks meiega.
Võtke meiega ühendust