Tugi teile

Ahi

Ahi

Valmistatav toit voolab kerkimisel ja küpsetamisel laiali

Tainas on liiga pehme.

Pange tainasse vähem vett.

Kõrge rasvasisaldusega pärmitainastele niiskuse lisamisel võivad need laiali voolata.

Laske kõrge rasvasisaldusega pärmitainastel kerkida niiskust lisamata.

Kergitustemperatuur on veidi liiga kõrge.

Langetage kergitustemperatuuri.

Kergitusprotsess on liiga pikk.

Vähendage kergitusprotsessi kestust. Arvestage, et automaatprogrammi “Leib” on integreeritud taina kergitamine. Ärge laske tainal veel lisaks kerkida.

Arvestage, et pätsiks vormitud leivad lähevad küpsetusplaadil laiali. Vormileivad vajuvad valmistusprotsessi ajal kokku.

Kasutusjuhendite leidja

Kasutusjuhendite leidja

Siit leiate oma Miele seadmete kasutusjuhendid
Leidke oma kasutusjuhend
Broneerige tehnik

Broneerige tehnik

Remonti saate broneerida veebis või telefoni teel
Planeerige külastus
Võtke meiega ühendust

Võtke meiega ühendust

Külastage meie kontaktide lehte, kust leiate erinevad võimalused ühenduse võtmiseks meiega.
Võtke meiega ühendust