Tugi teile

Ahi

Ahi

Valmistatav toit vajub küpsetamisel kokku

Valmistatav toit vajub küpsetamise ajal kokku.

Valmistatav toit vajub kokku, sest seadistati liiga kõrge temperatuur. Väline raamistik (koorik) moodustub liiga kiiresti ja sisemine raamistik (sisu) ei moodustu piisavalt kiiresti. Selle tunnete ära selle järgi, et valmistatav toit on seest tainane.

Vähendage temperatuuri 15–20 °C võrra ja pikendage valmistusaega.

Kook kerkis üle. Selle tunnete ära selle järgi, et valmistatav toit on valmis, ent on siiski keskelt kokku vajunud.

Keeksitaina valmistamisel vähendage küpsetuspulbri kogust. Kasutage maksimaalselt 1 pakike küpsetuspulbrit 500 g jahu kohta. Nii ei kerki (sisu liiga palju ja koorik suudab seda hoida.

Pärmitaina valmistamisel lühendage kergitusaega oluliselt, et tainas ei vajuks küpsetamisel kokku.

Kasutusjuhendite leidja

Kasutusjuhendite leidja

Siit leiate oma Miele seadmete kasutusjuhendid
Leidke oma kasutusjuhend
Broneerige tehnik

Broneerige tehnik

Remonti saate broneerida veebis või telefoni teel
Planeerige külastus
Võtke meiega ühendust

Võtke meiega ühendust

Külastage meie kontaktide lehte, kust leiate erinevad võimalused ühenduse võtmiseks meiega.
Võtke meiega ühendust