Pange keeksitainas määritud keeksivormi või siluge küpsetusplaadil siledaks.
Pange küpsetusvorm küpsetuskambri uksega paralleelselt küpsetuskambrisse küpsetus- ja praadimisrestile.
Kuuma õhu seadistus:
Kandiline vorm: 160 °C kuum lisaõhk, ilma eelkuumutuseta, inaktiveerige kiirkuumutus, alt 2. tasand, 65–75 minutit sõltuvalt soovitud pruunistusest.
Küpsetusplaat: 160 °C kuum lisaõhk, ilma eelkuumutuseta, inaktiveerige kiirkuumutus, alt 2. tasand, 30–35 minutit sõltuvalt soovitud pruunistusest.
Üla- / altkuumutuse seadistus:
Kandiline vorm: 160 °C üla- / altkuumutus, ilma eelkuumutuseta, inaktiveerige kiirkuumutus, alt 2. tasand, 65–75 minutit sõltuvalt soovitud pruunistusest.
Küpsetusplaat: 160 °C üla- / altkuumutus, ilma eelkuumutuseta, inaktiveerige kiirkuumutus, alt 2. tasand, 30–35 minutit sõltuvalt soovitud pruunistusest.
Vähendage temperatuuriseadistust 10–20 °C võrra, pikendage valmistusaega veidi.
Kohandage sisestustasandit.
Võimaluse korral küpsetage kooke ja küpsetisi ilma kiirkuumutuseta.
Niiskete tainaste, nt keeksitaina, või niiske kattega, nt puuvilja- / kohupiimakookide jaoks tuleks sisse lülitada Krõbedafunktsioon (niiskuse vähendamine).