Tugi teile

Ahi

Ahi

Vormis valmistatav toit vajub küpsetamisel kokku.

Tainas kerkis liiga palju või seda segati liiga kaua.

Lühendage kergitusaega ja segamisaega oluliselt.

Tainas on liiga pehme.

Pange tainasse vähem vett.

Kõrge rasvasisaldusega pärmitainastele niiskuse lisamisel võivad tainad laiali voolata.

Laske kõrge rasvasisaldusega pärmitainastel kerkida niiskust lisamata.

Kergitustemperatuur on veidi liiga kõrge.

Langetage kergitustemperatuuri.

Kergitusprotsess on liiga pikk.

Vähendage kergitusprotsessi kestust.
Arvestage, et automaatprogrammi “Leib” on taina kergitamine integreeritud. Ärge laske tainal veel lisaks kerkida.

Kasutati liiga palju küpsetuspulbrit.

Ärge kasutage rohkem kui 15–16 g küpsetuspulbrit 500 g jahu kohta.

Kasutusjuhendite leidja

Kasutusjuhendite leidja

Siit leiate oma Miele seadmete kasutusjuhendid
Leidke oma kasutusjuhend
Broneerige tehnik

Broneerige tehnik

Remonti saate broneerida veebis või telefoni teel
Planeerige külastus
Võtke meiega ühendust

Võtke meiega ühendust

Külastage meie kontaktide lehte, kust leiate erinevad võimalused ühenduse võtmiseks meiega.
Võtke meiega ühendust