Tugi teile

Ahi

Ahi

Valmistatav toit vajub pärast küpsetamist kokku

Valmistatav toit vajub pärast küpsetusahjus küpsetamist kokku.

Valmistatavat toitu ei küpsetatud piisavalt kaua.

Pikendage valmistusaega. Kui valmistatav toit on juba liiga tume, vähendage temperatuuri 10–20 °C võrra.

Kohupiimakoogi puhul on kokkuvajumine normaalne. Laske koogil pärast küpsetamist veel 5 minutit väljalülitatud küpsetusahjus olla, et see ei vajuks nii palju kokku.

Kasutusjuhendite leidja

Kasutusjuhendite leidja

Siit leiate oma Miele seadmete kasutusjuhendid
Leidke oma kasutusjuhend
Broneerige tehnik

Broneerige tehnik

Remonti saate broneerida veebis või telefoni teel
Planeerige külastus
Võtke meiega ühendust

Võtke meiega ühendust

Külastage meie kontaktide lehte, kust leiate erinevad võimalused ühenduse võtmiseks meiega.
Võtke meiega ühendust