Temperatuur seadistati liiga kõrgeks.
Vähendage temperatuuri 10–20 °C võrra.
Valmistatav toit on alt liiga heleda või pealt liiga tumeda pruunistusega.
Vähendage temperatuuri 10–20 °C võrra.
Kasutage seda sisestustasandit, mis sobib valmistustabeli alusel valmistatava toidu ja töörežiimi jaoks kõige paremini. Valmistustabeli leiate vihikust “Kasutusjuhised” või kasutusjuhendist.
Selle probleemi korral ärge enam kasutage võimendit / kiirkuumutust. Seeläbi saavutate eelkõige õrnade küpsetiste, nagu küpsiste korral pealt nõrgema pruunistuse.
Eelkuumutage küpsetusahju. See annab eelise eelkõige sellise toidu puhul, mis küpseb altpoolt raskemini.
Ärge kasutage valgeplekist vorme ega heledaid keraamilisi vorme, sest need vormid peegeldavad kuumust.
Kasutage eelkõige sellise toidu valmistamisel, mis küpseb altpoolt raskesti, võimaluse korral töörežiimi “Intensiivküpsetus”.