Täiuslik käsitsemine toiduainete säilitamise või hõrguks sous vide-meetodil küpsetamiseks ettevalmistamise jaoks. Uus vaakumsahtel avaldab muljet oma paljude kasutusvõimalustega. Sest kas on midagi paremat kui võluda vaevata toite, mis vastavad kokaraamatu pildil lubatule.
Mitmekülgne vaakumsahtel
Hea maitse säilitamine
“Miele” uus vaakumsahtel pakub teile mitmekesist kasutust: vaakumpakendamine säilitab toitude kvaliteedi, pikendab nende säilivusaega või valmistab ette sous vide meetodil küpsetamiseks. See õnnestub lihtsalt ja puhtalt tänu kilesse pakendamisele, õhu eemaldamisele ja viimaks õhukindlale sulgemisele. Nii saate näiteks jääke lihtsalt vaakumpakendada ja seejärel külmutada – toitained, maitse ja vitamiinid säilivad palju kauem kui tavapärasel külmutamisel ja lisaks ei teki külmakõrvetust. Peale selle hoiate sügavkülmas kokku palju ruumi. Ka vedelikke, näiteks suppe saab probleemideta vaakumpakendada. Portsjoniteks jagamine, säilitamine ja naudingut pakkuvaks küpsetamiseks ettevalmistamine – kõik vaid ühe seadmega.
'Sous vide' tuleb prantsuse keelest ja tähendab vaakumis toiduvalmistamist. Selle meetodiga valmistate toite vaakumkotis püsivalt madalal temperatuuril auruahjus. Eriti soovitatav on see õrn meetod liha, kala, köögivilja ja puuvilja valmistamiseks, sest olulised toitained ja aroomid säilivad tänu madalale kuumusele ja pikemale valmistusajale kauem.